آنفولانزا، آلرژی، سرماخوردگی و کرونا: چه تفاوتهایی با هم دارند؟
دکتر حسام مقدم امروز ۲۲ شهریورماه در گفت و گویی با اشاره به فرا رسیدن فصل سرما اظهار کرد: با شروع فصل سرما و همچنین آغاز فعالیت مدارس، انواع ویروسهای تنفسی شایع میشود و یکی از شایع ترین ویروسها، آنفلوانزا است.
سلطان علیان درباره نحوه واکسیناسیون آنفلوآنزا در کودکان نیز اظهار کرد: تعداد دفعات تزریق واکسن در کودکان زیر هشت سالی که برای بار اول واکسینه میشوند، در دو نوبت و با فاصله یک ماه انجام میشود. البته کودکان کمتر از هشت سالی که در سال گذشته دو دوز واکسن را به طور کامل دریافت کردهاند، در سال جاری فقط نیاز به یک دوز واکسن خواهند داشت، اما اگر کودکی در سال گذشته یک دوز از واکسن را تزریق کرده باشد، در سال جاری باید دو دوز از واکسن را به طور کامل تزریق کند.
آیا واکسن آنفلوآنزا میتواند با کووید-۱۹مقابله کند؟ ویروس کرونا با ویروس آنفلوآنزا متفاوت است. بنابراین، واکسن آنفولانزا نمیتواند از ابتلا به کووید-۱۹ جلوگیری کند.
بابانژاد با تقدیر از زحمات پرسنل خط پیشگیری و بهداشت درگیر امر واکسیناسیون و نیز تلاش کادر درمان، از تمامی کسانی که در مورد دریافت واکسن ابهام داشتند درخواست کرد در اسرع وقت و پیش از فرا رسیدن فصل سرما نسبت به دریافت واکسن اقدام کنند.
داروهای ضدویروسی برای درمان آنفولانزا وجود دارد. این داروها در صورتی مؤثر هستند که در ۴۸ ساعت اول پس از شروع علائم بیماری استفاده شوند.
شروع علائم آنفولانزا معمولاً ناگهانی است و در عرض ۳-۶ ساعت خود را نمایان میکنند. علائم آنفولانزا شامل موارد زیر است:
سوپ مرغ، سوپ پا، پرتقال، گریپفروت، نارنگی، چای لیمو، زنجبیل، اکیناسه، گل رز، مریمگلی، چای آویشن، چای اکالیپتوس، عسل، پیاز و سیر اصلیترین غذاهای مفید برای آنفولانزا هستند.
هنگام ابتلا به این بیماری بهتر است برای مدتی خود را در خانه قرنطینه کنید تا از انتقال ویروس به دیگران جلوگیری کنید.
در صورتی که هر یک از این علائم را در بدن خود مشاهده کردید میتوانید از مشاوران حاذق و مجرب کادر پذیرش ۲۴ کمک بگیرید و اطلاعات لازم حساسیت واکسن آنفولانزا در خصوص درمان این بیماری را دریافت نمایید.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
برخلاف بیشتر آنفولانزاها که کودکان و سالمندان را دچار میکند، این بیماری باعث مرگ بسیاری از جوانان گردید.
تا حد امکان، از مکانهای شلوغ دوری کنید. آنفولانزا در مناطق شلوغ (مراکز مراقبت از کودکان، مدارس، ساختمانهای اداری، سیستم حمل و نقل عمومی و…) به راحتی انتشار مییابد.
آنفولانزا ویروسی است که بیماری های عفونی را در دستگاه تنفسی شما گسترش میدهد. این ویروس معمولا بینی، گلو یا ریه را درگیر کرده و گاهی میتواند خطرناک باشد.